Ricky Hansen den 29-06-2016
    Status på sammenlægningen af Intra

Sammenlægningen er nu tilendebragt, men der foreligger en masse tilrettelser og finjusteringer.

Hvad vi allerede nu kan sige er at:

- Alle Elev- og ForældreIntra er flyttet, hvilket betyder at indtil viderestilling af internetadresser er på plads, logges der på Elev-, Forældre- og PersonaleIntra på www.nordstrandskolen.dk

- Alle forældre fra Afdeling Syd skal have nye brugernavne/koder - de vil blive udleveret første skoledag efter ferien.

- Da skemaerne endnu ikke er blevet importeret til Intra, vil man måske opleve ikke at kunne skrive til klassens lærere. Dette da Intra "læser" klassens lærere i skemaerne.

- Klassens lærere kan ikke skrive til forældre fra Syd (og den anden vej), da det kun er muligt at skrive til forældre, som har været logget på Intra første gang. Da der kommer nye brugernavne/koder ud, står størstedelen af forældre fra Syd, derfor som værende "ikke logget på", og derfor kan lærerne ikke skrive. Dette bør være løst inden skolestart.

- Vi er blevet informeret om, at viderestillingen til www.dragoerskole.dk træder i kraft d. 7. juli.

- I Intra-app'en, skal man skifte skole til "Dragør Skole"

Ricky Hansen den 28-06-2016
    Sammenlægning af Intra
    Dragør Skole afdeling Nord og Syd er i gang med den helt store sammenlægning af SkoleIntra.
    Det betyder, at data fra de to matriklers SkoleIntra, sammelægges på et nyt Intra på hjemmesideadressen www.dragoerskole.dk
    Det vil for elever og forældre være "samme Intra", men på nye www-adresser.
    I den forbindelse er der et par praktiske oplysninger
    - Hvis I går ind på den gamle adresse (www.nordstrandskolen.dk), vil I automatisk blive forwardet til www.dragoerskole.dk

- Hvis I bruger ForældreIntra-app'en, så skal I rette jeres skole til "Dragør Skole" (se vedhæftede vejledning)
    Fremover vil Dragør Skole afdeling Nord og Afdeling Syd altså være at finde på www.dragoerskole.dk
    Ændringerne bør træde i kraft fra tidligt i uge 26

Med håb om en god sommer og en god sammenlægning
    Ricky
    Lærer & it-vejleder
    Ricky Hansen den 28-06-2016
    Kære alle

Vi håber alle får en dejlig og velfortjent ferie med masser af sol, varme og kolde is.

På gensyn mandag den 8. august 2016, kl. 08.00 - 13.00 for alle elever.

0. klasserne møder tirsdag den 9. august 2016, kl. 09.00.

Sommerhilsner kontoret

Elevpatruljen rykker ud

Office365 for alle elever i Dragør Kommune er ved at blive implementeret. På Dragør Skole Nord varetager 7.d undervisningen.

Mediepatrulje eller elevpatrulje, kært barn har mange navne.
På Dragør Skole Nord, er "Elevpatruljen" i fuld gang med at undervise alle klasser i brugen af Office365.

Office 365 er Microsofts velkendte Office-pakke, med bl.a. Word, Excel, PowerPoint og OneNote, for blot at nævne de mest kendte af programmerne.
Med implementeringen af Office365 på Dragør Kommunes skoler, får alle elever mulighed for at installere Office-pakken på flere af deres enheder.

Gennem længere tid, pilotprojekter og tilbagemeldinger, har 7.D og skolens it-vejledere, sammen arbejdet frem i mod at skulle undervise alle skolens elever i den skybaserede del af Office-pakken.

Projektet er nu i fuld gang, og de dygtige og engagerede elever i 7.d lærer lystigt fra sig, viser små brugbare fif, og sørger for at eleverne på Dragør Skole Nord, bliver fortrolige med at arbejde med Word-filer, Excel-projektmapper og PowerPoint-fremvisninger i skyen i onlinedelen af Office365.