Ingen aktuelle opslag

Motionsdagen

Traditionen tro, bød fredag før efterårsferien på masser af aktivitet på og omkring Dragør Skole Nord

Dagen startede med at engagerede elever fra 7. klasse hjalp med at gøre klar til dagens aktiviteter.
Herefter stimlede alle skolens elever sammen på idrætsanlægget, hvor opvarmningen startede. Anført af friske elever og engagerede ansatte, blev der både danset, sunget, hoppet og grinet.

Mens opvarmningen stod på, begav eleverne fra 10. klasse sig ud på den traditionsrige løberuet, hvor de flot og sikkert fungerede som poster og vejvisere for de løbende elever og ansatte.

Når benene ikke kunne klare flere kilometer, var der på skolen forskellige aktiviteter, hvor der var mulighed for at slutte en dejlig solbeskinnet dag af i godt humør.

Dragør Skole Nord siger tak til alle deltagere og hjælpere på dagen, og ønsker alle en rigtig god og smuk efterårsferie.