• Charlotte Brüchmann den 21-09-2016

”Kære forældre til skolebørn i Dragør Kommune

Fredag den 30. september 2016 afholdes arrangementet Frivillig Fredag, en fejring af frivillige og foreninger i Dragør Kommune. Det foregår på havnen bagved Café Espersen kl. 15.30-19.00.

Her er mulighed for at møde en stor del af kommunens frivillige og foreninger og fx at afprøve rugby, fægtning, fodbold eller trafikregler på cykellegebanen. Der er  mulighed for at møde andre borgere i kommunen og at have en god eftermiddag med aktiviteter, information, møder, mad og musik.

Vi håber, at dette kan være en god lejlighed til at møde foreningslivet i kommunen, og har derfor vedhæftet et program og en invitation til dagen.

Michael B. Lauritsen

Projektmedarbejder

Dragør Kommune

Direkte: 32 89 03 19

Mail: michaell@dragoer.dk

Ricky Hansen den 05-09-2016
    Principper for klasseråd på Dragør Skole
    Skolebstyrelsen har vedtaget de nyreviderede "Principper for klasseråd".

De kan findes på Skoleporten på www.dragoerskole.dk

Menupunktet "Information" -> "Forældresamarbejde" -> "Klasseråd"

Elev-til-elevformidling

På Dragør Skole Syd er de indledende skridt til et tværfagligt naturfagsprojekt blevet taget.

Det er klasserne 7.a og 9.b, som starter deres første fællesfaglige naturfagsprojekt.
I den anledning har 7.a været inviteret til fremlæggelser i 9.A, hvor der kunne suges viden og erfaringer, fra de ældre elevers arbejde og præsentationer.

Efterfølgende fik eleverne i 7.a eleverne vejledning og gode råd med på vejen af eleverne i 9. klasse.