Annette Strøm den 07-12-2016
    Til orientering

I denne uge afholder SSP i kommunen oplæg om fyrværkeri for alle kommunens 5. klasser.

Mandag den 5/12-16 for Dragør Skole Syd/Nord
    Tirsdag den 6/12-16 for Dragør Skole Nord/Syd
    Onsdag den 7/12-16 for St. Magleby Skole.

Dette betyder, at der vil være affyring af fyrværkeri på skolens idrætsanlæg. Dette for at vise eleverne, hvordan man omgås fyrværkeri.

Hvis man hører fyrværkeri om formiddagen, er det blot til undervisningsbrug og under kontrollerede forhold.

Hilsner Kontoret/Nord
    Ida Friis Rademacher den 29-11-2016
    Kære alle på Dragør skole Syd.

Vi har idag kunne sætte 14.904,50 kr. ind til Børnecancerfonden.

Tak for jeres indsats og bidrag i forbíndelse med motionsløbet.
    Annette Strøm den 25-11-2016
    Kære alle

Læs venligst vedhæftet julebrev vedrørende aktiviter for december måned på Dragør Skole Nord.

Julehilsner
    Kontoret
    Ida Friis Rademacher den 21-11-2016
    Kære alle elever og forældre.

Nu er det snart december og vi skal traditionen tro lave en masse hyggelige juleaktiviteter på Dragør Skole Syd.

I kan se hele juleplanen på den vedhæftede fil.

Rigtig glædelig december til alle.

Hammerhajen Nik og andre forunderlige skabninger

2A fra Dragør Skole Syd havde en en både sjov, spændende og lærerig dag på Den Blå Planet

Der var teater med den storsmilende hammerhaj ved navn Nik, og spændende undervisning i "skjulte skabninger", hvor børnene fandt ud af, hvorfor nogle dyr er svære at få øje på, og hvem de skjuler sig for.